Wytyczne dotyczące ankiety
Ankietę należy sporządzić na załączonym szablonie znajdującym się w folderze Fit24 na pulpicie twojego komputera pod nazwą Szablon_ankiety. Ankieta ma zawierać 6 pytań w zróżnicowanej formie i być skierowana do pracowników biur i właścicieli domów. Na wstępie należy umieścić prośbę o wypełnienie ankiety i podziękowanie za poświęcony czas. Dodatkowo proszę podać cel, dla którego została stworzona ankieta. Ankieta ma nam przybliżyć preferencje naszej grupy docelowej.
Numer
pytania Wyszczególnienie
1. Metryczka (proszę zapytać o wiek)
2. Pytanie otwarte (proszę zapytać o korzyści płynące z cateringu dietetycznego)
3. Pytanie półotwarte (proszę zapytać, jaki jest najczęstszy powód korzystania z cateringu dietetycznego)
4. Pytanie zamknięte (proszę zapytać czy respondent korzystał z usług firmy cateringowej)
5. Pytanie zamknięte ze skalą porządkową od 1 do 5 (proszę zapytać, jak respondent ocenia jakość posiłków samodzielnie przygotowywanych), gdzie 1 oznacza bardzo źle, a 5 bardzo dobrze
6. Pytanie zamknięte (proszę zapytać, jaką kwotę pieniędzy respondent przeznacza tygodniowo na wyżywienie)Dodatkowo należy dostosować wielkość wierszy i kolumn, a po zakończeniu pracy ukryć obramowanie tabeli.
Przygotowaną ankietę sporządź z data egzaminu, zapisz jako dokument tekstowy (doc/docx) o nazwie ankieta. W nagłówku dokumentu umieść swój numer PESEL.
W przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości, proszę o kontakt ze mną lub z Kierownikiem Biura Projektów.
Pozdrawiam
Andrzej Polak